LIKE

LIKE'S SEPTEMBER OKTOBER 2017

Vandaag heb ik voor jullie mijn like's! Om jullie te inspireren voor de feestdagen die eraan komen.. I know duurt nog suuuuper lang maar ik hou van sinterklaas en kerst😍 Dus laten we maar snel beginnen!


ARIANA GRANDE PARFUM 

JAAA! Ariana Grande heeft haar eigen parfum! Noujaaa... eigenlijk heeft ze er DRIE!  JAAAA DRIE OM UIT TE KIEZEN😱 Ze heeft de parfums al wel een tijdje maar het zijn mijn favorieten voor altijd denk ik... Als aller eerst kwam haar parfum ARI BY ARIANA GRANDE (volgens mij ruikt Ariana Grande in het echt naar die parfum) Niet heel lang daarna kwam SWEET LIKE CANDY En die is natuurlijk zo zoet als snoep. En nu een paar maanden geleden kwam haar nieuwe parfum vernoemd een van haar beste liedjes MOONLIGHT Hij ruikt lekker fruitig en fris! Ik heb ze alle DRIE haha best erg he? Maar ik heb er geen spijt van! Wil jij ook een van de Parfums van ARIANA GRANDE? Ga dan snel naar Douglas daar zijn de parfums te vinden vanaf 15,30 euro!


LIGHTBOX

Misschien kennen jullie het wel.. Een box waar je letters in kan doen en dan geeft die licht! Eerst zag je hem nergens en nu ligt die bijna in alle winkels! DE LIGHTBOX! Je kan er leuke teksten in doen of QOUTES! Je zet hem aan en hij geeft licht! Dit wil je toch hebben? PERFECT KADO voor kerst of Sinterklaas! Super gezellig om een lichtje te hebben met winterdagen toch?


 

SPOTIFY


Ik hou super veel van muziek luisteren! En dat is precies wat je met Spotify kan doen! Je kan alle muziek van de hele wereld luisteren! Hoe leuk?! Je hebt een betaald account dan kan je de muziek downloaden en altijd luisteren zelfs zonder WIFI 😱 Maar bij mij thuis is de struggle dat als ik dan muziek wil luisteren je ouders al luisteren en je kan niet met zn 2en tegelijk op 1 account 😱 Dusss (nu komt het leuke) Heb ik een GRATIS ACCOUNT! Dat kan ook! Dan heb je wel soms reclame tussendoor maar dat maakt niet uit! Je kan het alleen NIET LUISTEREN ALS JE GEEN WIFI HEBT... Maarja als je thuis bent met WIFI en je ouders luisteren ookal muziek via Spotify dan log jij gewoon in met een gratis account! Je kan zelfs afspeellijsten maken met jouw favoriete muziek! Lekker muziek luisteren dus! Owja en als je mijn muziek wil horen... official.jens


FASHIONCHICK GIRLS


EEN NIEUW TIJDSCHRIFT! IK VIND DIT BLAD SUPER LEUK HET STAAT VOL MODE EN INSPIRATIE EN INTERVIEWS MET IEDERE WEEK EEN ANDER GIRLSBOSS! EN DAT VIND IK SUPER LEUK OM TE LEZEN! DUS MISSCHIEN VIND JIJ HET OOK WEL EEN LEUK BLAD! REN NAAR BRUNA OM HEM TE HALEN! EN LAAT ME HIERONDER WETEN WAT JE ERVAN VIND!DIT WAREN MIJN TOP 3 FAVORIETEN HOPELIJK VOND JE HET LEUK! LAAT ME HIERONDER JOUW FAVORIET WETEN!

XOXO JENSIEEE