LIFESTYLE 

 

MY FAVORITES OF 2017✨


Hey! Vandaag voor jullie een super leuke... FAVORITES OF 2017! Ik heb veel leuke dingen meegemaakt , Maar ik ben ook super leuke producten tegen gekomen waar ik in loveeee😍 mee ben! Haha stiekem weet ik toevallig dat jullie niet zo houden van die lange teksten... Dus hier laten we snel beginnen! (Ps. Als iets op nummer 1 staat wil het niet zeggen dat ik dat het leukste vinden!😝)


MY FAVORITES ✨


1. Ariana Grande Concert Lissabon 

Zoals jullie misschien al wisten zou ik naar Ariana gaan op 28 mei 2017. Door de aanslag in Manchester (22-5-17) ging dit niet door. Ik vond het zo erg dat dat gebeurde... Ik was echt in tranen! Dat klinkt raar😂 Maar ik was echt fan en ik had een half Jaar gewacht! En ik vond het zo erg! Toen dachten we: 'weet je we gaan gewoon naar Lissabon' 😱 IK WAS ZO BLIJ TOEN! Dit is natuurlijk echt niet normaal! Maar ik zal dit nooit meer vergeten! Dit zouden we normaal natuurlijk nooit doen! Wij denken nu ook: 'Hebben we dat echt gedaan?!' Maar we waren zo boos dat dit was gebeurd! Uit eindelijk was het de beste dag van mijn leven.

2. Pintrest

Love love loveeee Pinterest! Eindeloze borden maken vol leuke ideeën en inspiratie! Weet je niet wat Pinterest is? Neem een kijkje op mijn Pinterest: Jensie

3. Polaroid

I 💜 POLAROID PICTURES MAKEN! Ik vind het zo leuk! Je kan ze gelijk weggeven of juist gelijk leuk ophangen in je kamer! Leuk om te maken om weg te geven en SUPERGOALS VOOR IN JE KAMERRRR!

4. COCO CHANEL BOEK

Loveeee COCO CHANEL! Ze is echt een POWERWOMEN! Haar stijl is like ⭐️ EN nu heeft Meghan Hess dus een boek geschreven over het leven van MIJ! Grapje... OVER COCO CHANEL!!!! Aaaaah! Ik heb hem gekregen voor mijn verjaardag(oeps toch geen 2017 favoriet en ik ben er zo blij mee! Haar leven is anders dan je zou denken... LEZEN DUS! Bij bol.com en bijenkorf! 

5. SNAP📸

Haha nope geen Snapchat! Maar het boek SNAP! Een boek over hoe je net zulke mooie foto's als met een spiegelreflex camera! Haha en ik was weer zo'n persoon die dan gaat sparen voor een camera terwijl die in je telefoon zit! En je dus schijnbaar bijna precies dezelfde kwaliteit foto's kan maken maar dan moet je er wel de juiste dingen voor doen! De handigste tips in het boek SNAP van ANKI WIJNEN

6. MAC COSMETICS

Het is zooooo MOOIII!😱💜 I LOVEEE IT! Sorry meer kan ik er niet over zeggen behalve dat je in Utrecht altijd naar de MAC in UTRECHT toe mag om vragen over producten te stellen of om  te testen! Ze zijn daar super Lief dus het is super leuk!

7. BULLET JOURNAL 🖊

JAAA! Misschien ken je het wel: 'Het boekje met stipjes overgevlogen uit Amerika'. Je kan erin tekenen, lijstjes maken... ALLES! Super leuk als je van creativiteit houdt! Google maar eens Bullet Journal! HEEL VEEL LEUKE IDEEEN KRIJG JE DAN!8. BODY BUTTERS

Misschien ken je het... Smeerseltje om op je huid te smeren zodat het lekker zacht word! En ik hou ervan! Echt aan te raden! Je hebt ze van Hema en Eos en nog veel meer merken! Ik heb ze van Hema en Eos en die kan ik je echt aanraden!


9. ONESIEEE

Het huispak die zacht is soms met een leuk printje of een dier. JE WIL HET! PURRRFECT voor in de avond of als het Netflix tijd is 🍿 Waarom zou je het niet willen? Zacht, cute, fluffy! Ze zijn tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. Ik vind zelf persoonlijk dat ze hele leuke hebben bij Hunkemoller! Neem zeker even een kijkje dus!


10 PARFUM

Sinds ik de parfum van Ariana heb... DRAAG IK IEDERE DAG PARFUM! Ik heb nu een hele verzameling van allemaal lekkere geurtjes en elke dag kies ik er eentje uit die ik vind dat die dag bij me past! Mijn favoriet is Sweet Like Candy! Zo lekker zoet🍭 zoals de naam al zegt! Zeker een aanrader! Te koop bij Douglas! 


Dit waren mijn 10 favorieten van 2017✨ HOPE YOU LIKE IT! Laat jouw favorieten hieronder weten! Ben super benieuwd! Wieweet word dat wel mijn favoriet van 2018! 


Jensie xx

 

DE MASCHA PLANNER

Iedereen heeft het erover.. De Maschaplanner! Ik heb hem .... en ik vind hem geweldig! In dit stuk ga ik jullie wat vertellen over de Masha planner dus als je benieuwd bent blijf lezen! LET OP! : IK GA NU SCHRIJVEN OVER DE LIMITED EDITION ROZE AAN HET EIND VERTEL IK DE VERSCHILLEN VAN LILA EN ROZE.


Mascha is een hele bekende youtuber! Ze heeft een kanaal genaamd: `Vloggloss` waar ze iedere dag van haar leven vlogt... als je haar nog niet volgt (Doe het dan NU) Ook heeft ze een heel bekent kanaal Beautygloss daarop maakt ze allemaal filmpjes over beauty! (Duuhhh) En ze is er super goed in! Ook had ze haar eigen theatertour! Masha`s  Story Time! Het werd zelfs verlengt! Owja ik ben er ook geweest! (Check BLOG) Het was zooo leuk! Ze heeft ook allemaal merchandise! Vroeger had ze ook een blog maar daar is ze mee gestopt je kan de oude blogs nog wel lezen op; www.beautygloss En nu heeft ze haar eigen planner! Voor degene die Mascha al lang volgen is ze dol op plannen (ik ben ook DOL op plannen) Ze was zelf planners aan het maken in notitie boekjes maar nu heeft ze er gewoon eentje die ze zelf heeft ontworpen! 

KOPEN

Ik vind de Mascha planner super leuk! Ik heb de lichtroze versie! Die is limited Edition! Hij was sneller dan verwacht UITVERKOCHT! Heel veel mensen vonden het super jammer daarom heeft ze er nog een uitgebracht maar dan permanent in de kleur Lila !!! Hij is te koop bij bol.com voor 24.95! Of bij een boekenwinkel zoals Bruna!


GOOD LOOKING

Je kan hem gebruiken als planner maar ook als agenda! Er zitten stickers bij van elke maand zodat je het handig kan indelen als agenda (zie foto`s) Er zijn verschillende pagina's.

 DE VOORKANT LILA OF ROZE ---  Die is al super mooi maar de achterkant... Van de voorkant (wow rare zin) is ook nog eens super handig! Er zit een vak waar allemaal mooie handige stickers zitten! Je hebt een groot goud vel met bolletjes sterretjes en hartjes (je kan zelf weten waarvoor je ze gebruikt) Ook 3 labels om bijvoorbeeld op de voorkant te plakken als naamkaartje (ook dit kan je helemaal zelf bedenken) Er zit ook nog een notitieboekje bij en ook nog eens 2 leuke kaarten om te versturen of leuke foto te maken... En dat is allemaal in stijl! De eerste pagina is voor contact gegevens.

 

`MAANDEN ---  Je hebt ook een indeling voor alle maanden daar kan je opschrijven in het kort wat je die dag van plan bent om te doen! (Zie foto) Maar dit is niet zo uitgebreid als de volgende pagina.... 


PLANNEN ---  Het echt plannen! De pagina`s lopen mooi over van kleur! Hoe cool? En zoo mooi! Mascha heeft dit helemaal zelf bedacht ze zijn gewoon zelf aan de slag gegaan met waterverf! Ook hier staat linksboven - maand - en rechtsboven - week - ook dit kan je zelf invullen.. WEETJE: Mascha heeft het zo bedacht dat als een pagina niet goed gelukt is met inplannen je er gewoon een pagina kan uitscheuren! Want deze agenda/planner heeft 60 weken! Het is verdeeld in 3 vakken die je ook zelf kan invullen je hebt 1 groot vak en 2 kleinere vakken je kan bijvoorbeeld doen: Het grootste vak doe ik wat ik die dag moet doen met huiswerk. De kleinere eronder doe ik wat ik moet leren en weer daaronder doe ik wat ik dag privé heb. Zo kan je het heel handig indelen! Ook staan er voor iedere dag bolletjes dan kan je iets bijhouden wat jij wil! Helemaal aan de zijkant staan notities! Je kan naar de fotos hierboven kijken om het even goed te zien!! Zoals je dan misschien ziet heb ik er ook de datum bij geschreven ook dit mag je helemaal zelf weten! 


NOTITIE ---  Na de 60 weken plannen heb je ook een paar pagina`s notitie! 


STICKERS ---  En dan helemaal achterin heb je alle stickers. Je begint met de maanden dat zijn vrolijke kleurtjes en ook nog eens in de vorm van een wolkje en meer dan nodig voor als je er een pagina uitscheurt! Daarna heb je (sorry heb ik geen foto van) Allemaal gekleurde stroken in verschillende maten en vormen die je kan opplakken en dan iets opschrijven! SUPER CUTE! Dan heb je nog stickers met de tekst TO DO - LITTLE THINGS - TO BUY - BIRTHDAY en nog een keer TO DO (zie foto) Helemaal achterin heb je de vrolijke stickers voor zomaar! (zie foto) 


VERSCHILLEN VAN LILA EN ROZE 

 

Bij de Lila heeft Mascha veel geluisterd naar de feedback wat super goed is! Daardoor zijn er een aantal dingen veranderd! Bij roze staat er best groot `Mascha Planner` op. Dit vonden veel mensen jammer want ze zeggen: `het lijkt nu alsof wij Mascha heten. Mascha vond dat ze daarin gelijk hadden dus heeft ze bij de Lila Planner er kleiner Mascha Planner opgezet! (sorry als je het niet meer begrijpt) Ook is de achterkant van de voorkant net anders! Er zitten in plaats van labels zitten er letters in zodat je zo je eigen naam of qoute kan schrijven`!!! Goed bedacht! De 3 kaarten zijn in de kleuren roze en lila in plaats van roze en blauw ook hebben de kaarten andere teksten van YAY en THANK YOU zijn de teksten nu `Beautyfull Day` en `Weekend Happines` Dit is geïnspireerd op pintrest. Ook staat er op pagina met `contact` in het klein #maschaplanner als je een leuke foto hebt ... Deel hem dan met die hashtag dan kan Mascha het zien en dan Liked ze misschien wel je foto! Bij mij heeft ze dat gedaan! Voor de rest aan de achterkant bij de stickers zijn er 2 van de leuke stickervellen omdat daar ook cijfers bijzitten voor weken en het waren er bij de roze net niet genoeg!
Dit was dan de review/uitleg van de Mascha Planner 
Hopelijk was het duidelijk en heb jij een leuke foto van je planner? Gebruik dan de 
#MASCHAPLANNER 
Liefs Jens -xxx-
hier zijn nog de Beautygloss `Mascha Planner` video`s!

  


Boeken!

hey! Dit keer voor jullie een boeken recensie van wel 3 boeken ! #AWESOME ! Ik ga jullie wat vertellen over mijn 3 favoriete boeken die ik de laatste tijd heb gelezen. Ik vond ze persoonlijk heel leuk! Echt iets voor meiden. Laat weten wat jij van de boeken vind bij: Let Me Know! Laten we maar snel beginnen met het eerste boek!


 

 

 


boek 1 : Jiami - Niet Wat Jij Denkt

Om te beginnen is de schrijver van dit boek Jiami. Je kan haar kennen van haar blog en YouTube-Kanaal: Jiami. Ik zou zeker een kijkje nemen! het boek gaat over haar leven of wat ze zelf zegt:"Hoe BLoggen En YouTube Mijn Leven Met Anorexia Veranderen" Dit staat ook op de voorkant van het boek. 

WAAR GAAT HET BOEK OVER?

Het boek gaat over het echte leven van Jiami. Ze heeft vroeger toen ze nog een meisje van 12 jaar was anorexia gehad. Dit is een ziekte dat je jezelf te dik vind en wilt afvallen. Dit kan door niet te eten of door heel erg te sporten zonder stoppen. Het kan zo erg dat je op een moment zo dun en mager bent dat je er aan kan overlijden. Dit heeft Jiami vroeger gehad. Ze heeft het geschreven alsof ze in die tijd zit. Haar redding was uiteindelijk haar blog waar ze steeds meer volgers kreeg ze kreeg er veel kracht door. En daardoor heeft ze het overleefd. Ze bedankt ook al haar fans. Ook staan er tips in van Jiami zelf om een eigen blog te beginnen ! 

WAT VOND IK VAN DIT BOEK?

Ik vond dit een mooi heftig boek. Ze heeft het zo mooi geschreven. Je word er helemaal in meegesleept! Ze verteld alles heel eerlijk zoals het echt is gegaan en het is niet leuk. Maar wel heel mooi om te lezen. Er zitten witte en zwartte pagina's in haar leven de zwarte pagina's zijn dan ook echt zwart. Je merkt hoe veder je leest hoe minder zwarte pagina's. Ik vond zelf persoonlijk het laatste deel het leukste! Daar kwam alles weer goed! Maar LET OP!: Als je niet tegen "waargebeurde verhalen heftige" verhalen kan. Zou ik dit niet lezen. Ze verteld het namelijk zo dat het soms best heftig is. Denk dus eerst goed na voordat je het gaat kopen! Maar alsnog ... TOPBOEK!!!


boek 2 : Josje Huisman - #DRESSCODEJOSJE

De schrijver van dit boek is Josje Huisman. Je kan haar natuurlijk kennen als oud k3tje! Maar je kan haar ook kennen als DE "MODE QUEEN" Van Nederland! Op de rode loper draagt ze de gekste mooiste nieuwst hipste dingen! Maar loopt ze er altijd zo cool en hip bij?

WAAR GAAT HET BOEK OVER?

 Ze gaat in dit boek haar inspiratie van mode vertellen. Ze gaat ook vertellen: Wat is nou Mooie Kledingstijl? Haar antwoord? Nou eh... mooie kleding stijl is kleren die jij leuk vind! Je hoeft er niet bij te lopen met super nieuwe kleren die super hip zijn. Vind gewoon je eigen stijl dat is pas hip! Ze zegt ook: Er zijn geen Regels voor mode! Wie heeft ooit bedacht dat er regels moeten zijn... De TREND VOLGEN? Leuk als JIJ het leuk vind maar als je het niks vind... DRAAG HET DAN NIET! Ze wil duidelijk maken dat je alleen kleren moet dragen die jij leuk vind en nou en dat iemand anders ze niet mooi vind... Het is JOU STIJL! In dit boek staan heel veel plaatjes en ook wat tekst maar niet heel veel!

WAT VOND IK VAN DIT BOEK?

Ik vind dit boek leuk voor meiden die graag meer willen weten over mode en inspiratie willen om hun eigen stijl te vinden! Ik heb verschillende stijlen ik vind ook gewoon veel leuk! Ik vond het heel leuk om al die mooie kleren te zien en om te lezen wat Josje nou eigenlijk van mode vind! Wil jij het weten ? Nou waar wacht je nog op?! Ren naar de winkel en koop het!


boek 3 : Niki Smit - Project Prep

Om te beginnen is de schrijver van dit boek Niki Smit die vooral bekent is van de boeken 100% Coco bijvoorbeeld. Maar dit ultra dikke boek van maar liefst 303 bladzijde is #COOLIO. Zo zou het meisje die in dit boek speelt het noemen! Het gaat over coderen mode alles wat meiden leuk vinden! Zelfs gratis LapTop Stickers! Die er COOLIO uitzien!

WAAR GAAT DIT BOEK OVER?

Dit boek gaat over een meisje Isabel.  Die helemaal niks begrijpt van kleren. Haar vriendin Kate weet er wel wat van. Isabel dacht: Er moet een app van Kate worden gemaakt! En toen kwam ze op het geweldige idee WAAROM NIET? Een APP VAN KATE. Waar je allemaal kleding setjes kan vinden voor als je niet weet wat je aanmoet! Ideaal! Ze verteld het idee aan Kate ze gaan aan de slag ! En het word groots .... Ze krijgen heel veel gebruikers van hun app ze mogen zelfs naar New York! Wat gebeurd daar?....

WAT VOND IK VAN DIT BOEK?

Ik vind dit boek geweldig !!!! TIP: Lees het in een vakantie heerlijk aan het zwembad of juist naast de kerstboom! Heerlijk.... Ik vond het geweldig vrolijk leuk meisjesachtig boek! Ik werd er helemaal vrolijk van! Meer kan ik eigenlijk niet over zeggen ( natuurlijk best wel onhandig als je een recensie wil schrijven maar ik vind het zo goed dat ik er geen woorden voor heb :) ) Ren gewoon zo snel mogelijk naar de winkel om dit te kopen!!!!! En laat me weten via : LetMeKnow Wat je er van vind!

HOPELIJK VONDEN JULLIE DIT EEN LEUK ARTIKEL 

X-JES JENS